Chtěl bych, aby se lidi dívali okolo sebe, měli otevřené oči i srdce pro druhé a poslouchali své svědomí.Nabízím tedy něco k úvaze...

Modlitba partnerů

9. 8. 2013 19:05
Rubrika: Nezařazené

Pane, děkujeme Ti za každou chvíli, kdy jsme spolu a prosíme za čas odloučení, kdy jsme každý sám. Děkujeme Ti za všechno, co jsme spolu prožili a co ještě prožijeme. Dej ať každý den hledáme nové projevy lásky, které můžeme darovat tomu druhému. Ať maličkostmi a upřímností těšíme toho druhého. Prosíme, ať poznáme, kdy je potřeba pomoci, útěchy, přítomnosti, milého slova a naopak kdy klidu a samoty. Dej ať nedorozumění a neshody vyřešíme vždy v klidu a s tím, že si vždy vážíme toho druhého. Dej ať oba zrajeme pro sebe navzájem, poznáváme se a rosteme spolu ve víře. Prosíme o ochranu před lidmi a jinými vlivy, jež by mohli náš vztah narušit.

Dej ať je náš vztah čistý a hledáme v každém problému, na který nestačíme, pomoc u Tebe. Vkládej do našich srdcí a mysli myšlenky, vedoucí k činům, které vždy toho druhého potěší. Dávej nám neustále pohár, ze kterého můžeme pít při vyčerpanosti nebo v těžkých chvílích. Prosíme za pokoru a skromnost a ať se nikdy nevyvyšujeme nad druhého a naše rada druhému je vždy laskavá. Ať nás nikdy nezaslepí sobeckost, ale vždy děláme vše s ohledem na druhého. Veď nás k tomu, ať moc dáváme a málo chceme nazpět. Ať dokážeme přijímat lásku od toho druhého i v malých gestech. Prosíme o vzájemnou důvěru a věrnost, které budou odstraňovat žárlivost. Prosíme, ať na naší veslici lásky vždy pádluje víc ten, který vidí, že ten druhý slábne. Prosíme, ať si vždy najdeme čas na sebe a na to, co je pro nás důležité. Prosíme, ať se máme stále rádi a dokážeme si navzájem odpouštět a darovat si vzájemně určitou svobodu, která bude odrážet naši vzájemnou důvěru. Daruj nám dar pochopení druhého a vzájemnou empatii. Ať vděčností ukazujeme jeden druhému, že stojíme o to, co druhý pro mě dělá. Jestli jsi zamýšlel spojit nás dva v jedno tělo, dej Pane, ať nás již nikdy nic nerozdělí. Ať z nás vzejdou správní, spravedlivý, citlivý a naslouchající rodiče a ať dokážeme správně vychovávat a pečovat s láskou o naše děti. Prosíme ať je náš vztah nevadnoucím květem v zahradě mnoha vztahů tohoto světa. Ať jsme příkladem a podáváme správné svědectví o Božím plánu s námi. Prosíme ať Tvá ochrana, požehnání a milosrdenství je vždy s námi.

                                                                                          (Author :           )

Zobrazeno 10234×

Komentáře

ivita

Kájo jsi borec!!! dávám velkej like!

Martina Velísková

moc pěkná modlitba :)

PedroRafaelo

To je moc hezký. Povzbudilo mě to ?

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio